×

69 poza. Kodėl ji tokia populiari?

- Kategorijos : Straipsniai

Sekso pozų yra daug. Vienos mėgstamos labiau, kitos – mažiau, apie tas pačias pozas galima išgirsti labai daug įvairiausių nuomonių. Visgi poza 69 – klasika. Patinka praktiškai visiems. Sunkiai rasite porą, kuriai ši poza atrodo nepatraukli. Net prancūziškai ji skamba „L‘amour croise“ – seksualiai. Išvertus iš šios erotiškos kalbos – reiškia kryžminę pozą.

Svarbiausios 69 pozos taisyklės

Kiekviena sekso poza turi savas taisykles. Ši yra ne išimtis. Žemiau pateikiame svarbiausias.

Neskubėkite

69 poza yra ta, kuriai reikia laiko. Tad jeigu jo neturite daug – 69 tikrai nebus patrauklus greitukas. Rinkitės šuniuko arba misionieriaus pozą, kuri leis pajusti daug čia ir dabar. Štai 69 poza reikalauja laiko. Neskubėkite, nereikia prie jos prieiti staiga. Pirmiausia – glamonės, bučiniai, glostymai... Visa tai leis tinkamai įsivažiuoti į šią pozą.

Daugiau galios moterims

Vienos pozos skirtos vadovauti vyrams, o kitos – moterims. Nors dažniausiai tenka girdėti, kad 69 poza yra skirta abiem, taigi, reikia harmonijos, tačiau išties, pajusti daugiausia aistros pavyks davus valdžios vadeles moteriai. Moterims pirmiausia siūloma pradėti nuo tradicinio oralinio. Tik, žinoma, ne stovint, tačiau gulint, sėdint ant lovos. Pažaidus su vyro varpa galima lėtai apsisukti ir taip nurodyti komandas vyrui.

Moteris ant viršaus

Daugeliui tradicinė 69 poza siejasi su moterimi ant viršaus. Visgi, tikrai ir vyras gali būti ant viršaus, tik dažniausiai toks atvirkštinis variantas nėra itin patogus. Taip pat moteriai būti ant viršaus yra geriau, kadangi ji pati gali kontroliuoti varpos patekimo į burną gylį. Vyrams dažniausiai patinka giliau, tad jie kartais nepagalvoja apie tai, kad gylis gali būti per didelis ir dėl to moterį net gali pradėti vimdyti. Kai ji pati gali kontroliuoti gilumą – viskas yra kur kas paprasčiau.

Skirtingi ūgiai

Jeigu ūgiai yra skirtingi – tokiu atveju gali tekti pasitelkti fantaziją, kadangi ne visada pavyksta išlaikyti burna-lytiniai organai lygi. Tuomet geriausia rinktis atvirkštinę 69 pozą. Vyras yra ant viršaus ir jis gali susilenkti iki reikalingos pozicijos (taip yra dėl to, kad moterys dažniausiai yra žemesnės nei vyrai. Visgi, kiekviena situacija yra unikali, tad reikia prie jos derintis).

Maksimalus atsipalaidavimas

Kaip ir bet kokio sekso metu – svarbiausia yra visiškai atsipalaiduoti. Tik tokiu atveju bus galima pajusti sprogstančią aistrą. Kai kuriems oralinis seksas yra tabu. Tai priklauso nuo poros. Jeigu vienas nori, tačiau vis nedrįsta – 69 poza yra labai geras pasirinkimas, kadangi tuomet abu tikrai liks patenkinti.

Poza, kuri leis pajusti malonumą abiem

Geras seksas yra neatsiejamas nuo malonių potyrių abiem, o ne tik vienam. Negalime sakyti, kad oralinis seksas, kuriame aktyvus yra vienas, o pasyvus kitas – suteikia malonumo tik tam, kuris yra tenkinamas. Daugeliui moterų patinka daryti oralinį vyrui, kadangi taip jos jaučia pasitenkinimą, o vyrams patinka daryti oralinį moterims, kadangi jie mato, kad jos jaučiasi atsipalaidavusios. Tačiau poza 69 – vienu metu leidžia abiems jaustis maksimaliai gerai. Taigi, nei vienas iš poros neturi laukti eilėje, kol jam bus skirtas dėmesys.

Taip pat ši poza yra dėkinga tuo, kad nereikalauja labai didelių fizinių gebėjimų. Juk seksas tikrai yra intensyvus sportas, tad ne visada yra jėgų po dienos darbų užsiimti aktyvia fizine veikla. Poza 69 yra tobulas pasirinkimas. Labiausiai tinka tiems, kurie nori lėto mėgavimasis vienas kitu.

Pasidalinti

Call Our Store

+33-976-8754

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: