×

Kaip mylėtis?

- Kategorijos : Straipsniai

Seksas – puikus poilsis po darbų, puikus sportas, puiki terapija, kuri leis Jums pamiršti kasdienius rūpesčius. Seksas – galimybė geriau jaustis ir fiziškai, ir psichologiškai, tad mylėtis reikia kuo dažniau. 

Kaip reikia mylėtis? Aistringai, audringai, intensyviai, su lėtais prisilietimais, nebijant išbandyti naujų dalykų. Mylėtis galima labai įvairiai, tad mokykitės, ieškokite informacijos ir eksperimentuokite, kadangi seksas – irgi mokslas. Tačiau jo – ne tik vaisiai saldūs, tačiau ir procesas džiuginantis.

Kaip mylėtis pirmą kartą?

Pirmieji kartai, kad ir kokie jie yra – visada gąsdinantys, keliantis nerimą. O jeigu man nepavyks? Nesvarbu, esate vyras ar moteris – mylėtis tiesiog negali nepavykti. Juk mylėjimosi sąvoka yra labai įvairi, tai – ne tik sueitis. Mylėtis – reiškia ir apsikabinti, susiglausti, glamonėtis. Jeigu tai galite – reiškia gebate ir mylėtis.

Visgi, jeigu laukia pati pirma sueities – gali kilti daug baimių. Jas bandysime sumažinti žemiau pateikę kelis patarimus, kurie labiausiai pasitarnauja pirmojo karto metu.

Apsauga

Pirmiausia reikia pasirūpinti tinkama apsauga. Geriausiai pirmiems kartams tinka prezervatyvai. Dėl to, kad saugo ne tik nuo nenorimo nėštumo, tačiau ir lytiškai plintančių ligų.

Pokalbis su partneriu

Kad pats pirmas kartas nebūtų gąsdinantis – kalbėkitės su partneriu, išsakykite savo poreikius ir baimes. Tai padės sukurti saugią atmosferą.

Neskubėkite

Geram seksui reikia laiko. Taigi, jokio skirtumo, ar tai Jūsų pirmas kartas, ar 100-asis – reikia neskubėti. Tai leis maksimaliai išnaudoti savo kūno galimybes.

Stebėkite partnerį

Sekso metu svarbiausia ne tik pačiam pajusti kuo daugiau malonumo, aistros, tačiau ir suteikti jo kitam žmogui. Reaguokite į jo kūno kalbą, stebėkite, kas patinka, o kas ne.

Išbandykite lubrikantą

Pirmojo karto metu dėl jaudulio moteris gali per mažai sudrėkti. Stresas daro savo. Tokiu atveju geriausia papildomai naudoti lubrikantą.

Kaip mylėtis ilgiau?

Kitas dažnam kylantis klausimas susijęs su mylėjimusi – trukmė. Norite mylėtis kuo ilgiau, kadangi su pavydu skaitote istorijas apie seksą, kuris trunka visą naktį? Tuomet išbandykite kelis metodus. 

Pirmiausia reikia suvokti, kad ilgi lovos žaidimai dažniausiai džiugina jauno amžiaus poras arba tuos, kurie neseniai užmezgė santykius. Taigi, visiškai normalu, kad Jums tai jau atrodo per rimtas iššūkis. Taip pat visos nakties žaidimams reikia būti tinkamai pasiruošus ir fiziškai, ir psichologiškai. Kūnas turi būti pasiilsėjęs, o siela – laisva. Seksas – fizinė veikla, tad prieš jį reikia būti sočiai bei sveikai pavalgius, po ranka – turėkite vandens. Galiausiai, vyrai galėtų išbandyti įvairias priemones, kurios gali atitolinti ejakuliaciją.

Kaip mylėtis kokybiškai?

Ar seksas gali būti nekokybiškas? Tikrai gali. Labai dažnai poroje trūksta lovos žaidimų dėl to, kad kuris nors nėra patenkintas seksu. Norint, kad partneris visada būtų įsitraukęs ir motyvuotas – reikia stengtis dėl jo.

Pirmiausia, kaip jau minėjome, reikia tinkamų apsaugos priemonių. Jos leis sekso metu visiškai atsipalaiduoti, jaustis saugiai, o tai prisideda prie geresnės sekso kokybės. Taip pat reikia nebijoti išbandyti lubrikantų. Jie pasitarnauja ne tik pirmųjų kartų metu, ne tik analinio sekso atveju. Tai yra geras pasirinkimas visais atvejais.

Galiausiai, seksas – nėra griežtai apibrėžtas. Nebijokite išbandyti naujų dalykų, taip pat ir kalbėkitės su partneriu apie savo lūkesčius. Tai leis Jums kur kas labiau patenkinti mylimo žmogaus poreikius. O kai jis jausis gerai, žinoma, kad ir pačiam sekso kokybė bus geresnė. Juk itin malonu yra matyti patenkintą mylimo žmogaus veidą.

Pasidalinti

Call Our Store

+33-976-8754

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: