×

Kaip naudoti lubrikantą?

- Kategorijos : Straipsniai

Lubrikantas sekso ir masturbacijos metu yra viena geriausių priemonių, kuri gali suteikti daugiau malonumo. Jeigu atrodo, kad jo trūksta - nereikia skubėti pirkti sekso žaisliukų. Kartais reikia tik daugiau drėgmės, o jį suteikti gali lubrikantas.

Svarbiausia, kad šiuo metu lubrikantų yra labai daug ir labai įvairių, tad kiekviena pora ras tokį, kuris jiems geriausiai tinka.

Lubrikantai: kaip naudoti?

Jeigu Jums kyla klausimas - kaip naudojami lubrikantai, tikėtina, kad jau radote tokius, kurie atitinka lūkesčius. Naudoti yra labai paprasta. Kaip įprastą aliejų, kremą. Visgi, kiekvienas gamintojas pateikia aiškias instrukcijas, kuriose yra nurodyta - kokie turi būti naudojimo žingsniai.

Svarbiausia yra atkreipti dėmesį į tai, kad priklausomai nuo lubrikanto tipo - kinta ir jo išlaikymo ant odos lygis, tepumas, tad gali reikėti pasirūpinti rankšluosčiais ir panašiai. Pavyzdžiui, aliejiniai lubrikantai kur kas riebesni, tad gali ištepti patalynę. Tuo tarpu vandens pagrindu - nėra tepūs, tačiau nėra ir tinkami naudojimui duše.

Jeigu sekso metu taip pat yra naudojami ir prezervatyvai - pirmiausia reikia uždėti sargį, o tik tada tepti lubrikantą. Galima jį tepti ne ant penio, tačiau iš karto - makšties. Svarbiausia - jokiu būdu nedėti lubrikanto po sargiu.

Galiausiai, kur kas paprastesnis pasirinkimas yra iš karto lubrikuoti sargiai. Tuomet nereikia papildomai naudoti lubrikanto, slydimo sočiai užteks.

Ką naudoti vietoje lubrikanto?

Jeigu lubrikantas Jums neatrodo geras pasirinkimas, tačiau sekso metu norisi daugiau slidumo - galima išbandyti natūralius aliejus. Ką naudoti vietoj lubrikanto? Tik natūralias priemones. Tačiau reikia suprasti, kad jos gali išbalansuoti odos pH. Dėl to geriausia yra nerizikuoti. Rinkoje siūlomi lubrikantai ne veltui ir yra pasirenkami dažniausiai.

Labiausiai tinkama opcija - kokosų aliejus kaip lubrikantas. Būtinai pirkite ekologišką.

Kaip pasirinkti lubrikantą?

Tinkamas lubrikanto naudojimas užtikrina, kad efektas bus. Tačiau reikia ir įsigyti tokį, kuris geriausiai tinka Jūsų porai. Žemiau pateikiame kelis svarbiausius jo pasirinkimo aspektus.

  • Pirmiausia susipažinkite su lubrikantų tipais. Galimi vandens pagrindu, aliejiniai ir t.t. Priklausomai nuo sudėties kinta ir išsilaikymo lygis, nusivalymo paprastumas.
  • Kai kurie renkasi lubrikantus, kurie yra su skoniais. Tai suteikia sekso metu daugiau aistros.
  • Galima rasti itin natūralios sudėties lubrikantus, ir tokius, kurie su ne tokia “švaria” sudėtimi. Rinkitės pagal savo odos poreikius.
  • Domėkitės gamintojais. Šiuo metu itin vertinami Durex lubrikantai, kurie rinkoje yra žinomi jau labai seniai.
  • Lubrikantai kinta ir savo spalva: nuo permatomų iki ryškių.
  • O kur dar kaina, kurios ribos yra labai plačios. Sutaupyti galima perkant per akcijas.

Galiausiai, visada galite tartis su mūsų specialistais. Pagal Jūsų poreikius galime nurodyti - kuris lubrikantas tinka labiausiai. O gal verta išbandyti kelis, kol bus rastas tiesiog tobulas?

Pasidalinti

Call Our Store

+33-976-8754

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: