×

Kas yra oralinis?

- Kategorijos : Straipsniai

Oralinis seksas - vienas geriausių būdų suteikti mylimam žmogui daug gerų emocijų. Dažnai oralinis seksas yra siejamas tik su malonumu vyrui. Džiugu, kad požiūris kinta. Pirmiausia dėl to, kad moterims labai dažnai pačioms patinka atlikti oralinį vyrui, tai jaudina, o antra - vyrai jį mielai atlieka moterims. Visi lieka patenkinti ir pamaloninti.

Oralinio sekso esmė

Oralinis seksas yra kito žmogaus pamaloninimas burna. Atliekamas lytinių organų stimuliavimas liežuviu, dažnai kartu įtraukiamos ir rankos. Masažuoti liežuviu galima penį arba kiaušinius, klitorių, lytines lupas… Nors internete galima rasti labai daug patarimų bei idėjų, kurios galėtų padėti tinkamai įvaldyti oralinio techniką, tačiau viskas - bandymų metu. Kuo daugiau praktikos - tuo didesnė tikimybė, kad oralinis seksas bus malonus abiem.

Kaip padaryti gerą oralinį?

Pasikartosime, kad svarbiausia yra praktika. Taip pat reikia kuo geriau pažinti žmogų, kuriam bus atliekamas šis malonumas. Pastangos ir žinios, praktika galiausiai nudžiugins rezultatu. O dar kelis naudingus patarimus pateikiame žemiau.

Norėjimas

Norint, kad partneris tikrai jaustųsi gerai, kai jam atliekamas oralinis seksas - turite parodyti, kad norite to žmogaus. Oralinis seksas nėra tik apie tai, kad vienas duoda, o kitas - ima. Ir tas žmogus, kuris daro oralinį - gali justi labai daug malonumo. Tam tikra prasme to parodymas gali padėti “gaunančiam” žmogui labiau atsipalaiduoti. Dažniausiai to ypač norisi moterims, kurios junta tabu dėl šio sekso tipo.

Susikoncentravimas

Nesvarbu, ar oralinis yra atliekamas vyro, ar moteris - reikia susikoncentruoti ties tuo, kas yra daroma. Bet koks sekso tipas reikalauja atsidavimo procesui, akimirkai.  Nereikia blaškytis, kadangi partneris tai gali pamatyti ir susieti su nenoru. Kai tiksliai atliekate darbą, kurį pradėjote - dažniausiai jo atlikimo technika yra geresnė ir tuo pačiu pamaloninimas tikrai bus aukštesnio lygmens.

Baimės dėl skonio

Kad ir kaip kitas žmogus yra mylimas, visgi, natūralu, kad kartais tas asmuo, kuris atlieka oralinį, bijo, kad gali būti “neskanu”... Išsakyti šią savo baimę partneriui tikrai neturėtų būti sunku. O opcija, kuri gali padėti sumažinti stresą prieš atliekant oralinį - skanus kremas, kuris gali būti tepamas ant lytinių organų. Išbandykite, galbūt tai padės nugalėti baimę išbandyti, o vėliau ir pajusti, kad nėra nieko neskanaus.

Oralinis - ne tik preliudija

Kai kurie galvoja, kad oralinis seksas yra tik preliudija sueities link. Visgi, oralinis pats iš savęs - jau yra seksas, tad jo pradžia ir pabaiga gali baigtis mylimo žmogaus orgazmu. Malonintis galima ilgai ir neplanuojant kitų seksualinių žingsnių, kurie reikalautų keisti sekso pozą arba tipą.

Oralinis seksas - labai įvairus, labai malonus ir net gydantis. Kai daroma kitam žmogui gera - jis norės atsidėkoti tuo pačiu. Taigi, išbandyti - verta.

Pasidalinti

Call Our Store

+33-976-8754

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: