×

Kas yra orgazmas?

- Kategorijos : Straipsniai

Kodėl vyrai pajunta orgazmą – akivaizdu. Tai yra vienintelė natūrali moters apvaisinimo galimybė. Tačiau jam orgazmas yra skirtas moterims? Tik dėl malonumo? Ar gali būti, kad gamta surėdė taip, kad moterys mylėtųsi ne tik dėl noro pratęsti giminę, tačiau taip pat ir dėl gerų potyrių. Atsakymų iki šiol tikslių nėra, tačiau faktas, kad kai sekso gale pajuntamas orgazmas, mylėtis norisi dažniau. O šiuo metu apsaugos priemonių nuo nenorimo nėštumo tiek daug, kad kiekviena pora gali rasti jai labiausiai priimtinas.

Mylėtis ir pajusti orgazmą tikrai verta. Jis gali labai pagerinti vyro arba moters gyvenimo kokybę.

Orgazmas organizme. Kas vyksta?

Kai vyras arba moteris susijaudina – į lytinius organus kraujas pradeda tekėti kur kas intensyviau. Dėl aktyvesnės kraujotakos – lytiniai organai tampa jautresni. Didėjant susijaudinimui taip pat didėja ir širdies ritmas, kraujo spaudimas, kartu žmogus pradeda kur kas dažniau kvėpuoti. Kai orgazmas jau yra netoli – raumenys pradeda spazmuoti. Dėl to orgazmo metu moteris junta raumens susitraukimus makštyje.

Orgazmas pas vyrus ir moteris

Koks pagrindinis skirtumas tarp orgazmo, kurį patiria moterys ir vyrai? Moteris gali jausti ne vieną orgazmą iš eilės, vieno sekso metu – kelis ir daugiau. Štai vyrai po vieno orgazmo, deja, kito taip greitai gauti negali. Jiems reikia iš naujo ejakuliuoti.

Dar vienas skirtumas, kad moterys sekso metu ne visada pajunta orgazmą. Štai vyrai beveik visada džiaugiasi didžiuoju „O“. Dažnai reikia praktikos moteriai pačiai su savimi ir vyrui su ja, kad seksas baigtųsi orgazmu Tačiau pasiekti maksimumą kiekvieno karto metu – įmanoma. Ir kur kas paprasčiau nei atrodo.

Orgazmo nauda sveikatai

Orgazmas yra labai naudingas tiek vyrams, tiek moterims. Mylėtis apskritai verta kuo dažniau. Tai yra sveika ir žmogaus kūnui, ir sielai.

Orgazmas, pirmiausia, suteikia malonius potyrius. O tai jau yra gerai, malonumas suteikia dienai daugiau pozityvių minčių, daugiau geros energijos. Taip pat galima rasti ne vieną mokslinį straipsnį, kuriame minima, kad reguliarus orgazmas gali pagerinti odos būklę ir tuo pačiu skatinti plaukus augti greičiau. Dažniausiai moterims tai labai patinka.

Taip pat vakarinis orgazmas gali labai pagerinti miego kokybę. Dėl to net yra siūloma neiti miegoti be orgazmo tiems, kuriuos kankina nemiga. Galiausiai, orgazmas gali padėti nugalėti stresą. O kai dienos tampa pilkos bei sudėtingos – seksas gali padėti ja pergyventi kuo lengviau. Dėl to sudėtingu gyvenimo periodu siūloma mylėtis kuo dažniau. Tikėtina, kad atrodys, jog nesinori. Tačiau dažniausiai pamatoma nauda, kuris skatina džiaugtis mylimu žmogumi dar ir dar kartą.

Kodėl moteris nejunta orgazmo?

Taigi, kaip jau minėjome, vyrai orgazmą junta visada. Ne veltui jie dažniausiai, bent jau taip yra sakoma, mylėtis nori taip pat aktyviau. Juk kai tai yra garantuotas malonumas – skatina pasistengti, taip?

Tačiau moterims viskas ne taip paprasta. Kai kurios labai stengiasi, tačiau orgazmo vis tiek nepajusta. Visgi, jeigu pastangos yra dedamos, nepajunta orgazmo labai maža dalis moterų. Tikėtina, kad jo nėra dėl to, kad moteris per mažai pažįsta savo kūną, o vyras nesistengia.

Atliktas tyrimas rodo, kad dažniausiai orgazmą moterims yra sunkiau pajusti tuomet, kai:

  • Juntamas stresas.
  • Yra problemų santykiuose.
  • Moteris turi psichikos problemų.
  • Jeigu žmogaus fizinė sveikata yra bloga.
  • Po aborto.
  • Po lytinių organų traumos.
  • Dėl dubens skausmų.
  • Dėl kokių nors stigmų ir t.t.

Kaip pajusti orgazmą?

Jeigu norite pajusti orgazmą, tokiu atveju verta išbandyti kelis metodus. Geriausia derinti kelis. Tikėtina, kad orgazmas bus juntamas.

  • Reikia mankštinti dubens sritį.
  • Verta rodyti daugiau meilės savo partneriui, taigi, kurti emocinį ryšį.
  • Nebijoti masturbuotis.
  • Verta daugiau šviestis lytinėmis temomis. Šiuo metu yra parengta tikrai labai daug straipsnių, kuriuose patariama – kaip patirti orgazmą.
  • Sekso metu verta naudoti lubrikantą.
  • Išbandykite įvairias pozas, žaisliukus. Svarbiausia yra pasikalbėti su savo partneriu, išsakyti savo norus.
  • Sekso metu reikia daugiau dėmesio skirti klitoriui. Didesnė tikimybė, kad tuomet moteris pajus orgazmą.
  • Sekso metu moteris turėtų nebijoti fantazuoti.
  • Tegul būna propaguojamas oralinis seksas.

Galiausiai, mylėkitės dažniau. Galbūt tik tiek ir tereikia, kad galiausiai tradicinis seksas taptų kažkuo, kad nurauna stogą.

Pasidalinti

Call Our Store

+33-976-8754

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: