×

Moterų masturbacija. Visa tiesa apie tai bei patarimai

- Kategorijos : Straipsniai

Vyrų masturbacija yra labai plačiai aptariamas reiškinys. Tuo tarpu moterų masturbacijai vis dar skiriama mažai dėmesio. Džiugu, kad tai keičiasi ir moterų nors patenkinti save ne tik priimamas kaip norma, tačiau net labai sveikintinas.

Moterų masturbacija – sveikas būdas gyventi kokybiškai. Išbandyti ją ir geriau pažinti savo kūną  - tikrai verta.

Masturbacijos nauda

Tiek moterys, tiek mokslininkai bei medikai pateikia informaciją apie masturbacijos naudą. Svarbiausius privalumus nurodysime žemiau.

  • Masturbacijos metu išsiskiria hormonai, kurie gali sumažinti skausmą. Dėl to ji yra labai rekomenduojama tiems žmonėms, kurie kenčia lėtinius skausmus. Taip pat masturbuotis verta per mėnesines. Žinoma, radus tokį savęs tenkinimo metodą, kuris jums labiausiai priimtinas. Tikėtina, kad pilvo bei nugaros skausmai nebus tokie intensyvūs.
  • Faktas, kad masturbacija yra labai puikus atsipalaidavimo būdas. Net medikai asmenims, kurie serga depresija, kurie gyvena labai įtemptu režimu – siūlo dažniau masturbuotis. Tai suteiks daugiau ramybės, atsipalaidavimo. Kai kurioms moterims laikas su savimi – saugiausias laikas.
  • Masturbacija gali padėti ir labiau pasitikėti savimi. Dažniausiai moterys po visko jaučiasi kur kas seksualesnės.
  • Moterys ir vyrai, kurie nori ilgiau mėgautis seksu, turėtų užsiimti masturbacija kaip preliudija. Vyrams tai yra puikus būdas ilgiau išlaikyti erekciją. Faktas. Tačiau tikrai naudingas ir moterims.
  • Jeigu norite geriau miegoti – masturbuokitės. Tyrimais yra įrodyta, kad masturbacija arba seksas prieš miegą gali pagerinti jo kokybę. Dažniausiai tai siejama su atsipalaidavimu, rūpesčių pamiršimu. Galiausiai, tai yra mini fizinė veikla. O ji reikalinga bet kuriuo paros metu.
  • Faktas, kad masturbacija taip pat gali padėti geriau pažinti savo kūną. Kuo moteris geriau pažins save, ras savo G tašką bei kitas jautrias vietas, tuo didesnė tikimybė, kad sekso kokybė irgi bus geresnė. Žinoma, svarbu savo patyrimus aptarti su partneriu.
  • Tenkinant save skatinamas endorfinų išsiskyrimas. Jie suteikia laimę. Kai kurie šiuos hormonus net lygina su narkotikais. Tačiau gera, kad šio tipo narkotikai yra labai sveiki. Mėgaukitės jais kuo dažniau.
  • Tai yra puikus dubens raumenų stiprinimo metodas. Jeigu Kėgelio pratimai Jums atrodo per daug varginantys – išbandykite savęs patenkinimą. Nauda ne tik kūnui, tačiau ir sielai. O svarbus papildomas privalumas, kad stipresni dubens raumenys padeda išvengti šlapimo nelaikymo problemos. Deja, gimdžiusias moteris ji kankina gana dažnai.
  • Savęs tenkinimas taip pat gali padidinti libido, taigi, atsiras didesnis ir dažnesnis noras mylėtis.
  • Galiausiai – tai yra didelis malonumas, kurio vertas kiekvienas ir kiekviena.

Kaip masturbuotis?

Akivaizdu, kad mastubacija yra labai naudinga. Tačiau kaip masturbuotis, kad galima būtų mėgautis visomis minėtomis naudomis. Atsakymo nėra vieno. Svarbiausia, kad pasirinktas masturbacijos metodas tiktų Jums.

Mėgautis savimi galima ranka, galima įtraukus įvairius sekso žaisliukus, galima su dušo galvute, galima trinantis į pagalvę. Klasika yra vibratorius arba dirbtinis penis. Kai kurioms moterims labai patinka G taško vibratorius, kitos išbando „kiškučius“, kurie stimuliuoja ir klitorių. Masturbacijos metu siūlome nepamiršti lubrikanto. Taip pat – saugios aplinkos. Kuo labiau būsite atsipalaidavusi – tuo daugiau malonumo pajusite. O tai padės geriau pažinti savo kūną ir patirtis perkelti į seksą.

Atminkite, kad masturbuotis galima ne tik solo, tačiau ir su kitu žmogumi. Išbandykite su savo partneriu. Galbūt tai bus įtraukianti ir nepamirštama patirtis. 

Pasidalinti

Call Our Store

+33-976-8754

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: